Picantons rostits a la cassola admin-urgasa 24/12/2020

Picantons rostits a la cassola

Ingredients

  • 2 picantons
  • 1 ceba
  • 1 dl de vi blanc
  • 1 dl d’oli d’oliva verge extra
  • Julivert
  • Romaní
  • Anet
  • 1 llimona
  • Sal i pebre

Elaboració

1. Picar el julivert, l’anet i el romaní. Salpebrar els picantons i posar-los en una font amb el vi blanc, unes rodanxes de llimona i les herbes picades. Deixar macerant a la nevera unes hores.

2. Pre-escalfar al forn a 180 °C. Escórrer bé el pollastre reservant el suc de maceració. Pelar les cebes. Posar unes gotes d’oli d’oliva en una cassola per a forn amb les cebes i els picantons i un doll d’oli. Tapar la cassola i ficar en el forn.

3. Al cap de 20 minuts obrir la cassola i regar els picantons amb el suc de la maceració. Tapar la cassola i deixar altres 30 minuts, revisant cada 10 minuts i regant amb el brou. Servir els picantons acompanyat de les cebes sortides i una branca de romaní.