Confit d’ànec a la taronja admin-urgasa 16/06/2020

Confit d’ànec a la taronja

Ingredients

  • 4 Confits d’ànec amb el seu greix
  • 2 Taronges
  • 1 Ceba
  • Mig Gotet de brou de pollastre
  • 1 Cullerada de sucre
  • 50 ml de porto
  • Unes gotes de suc de llimona
  • Oli d’oliva
  • Pebre
  • 4 Fulles de Llorer

Elaboració

1. Tallem la ceba i l’ofeguem en una paella a foc fort amb una mica del greix de l’ànec. Afegim el suc de la taronja i la pell de mitja taronja, també tallada en juliana fina (reserva algunes tires per a decorar). Deixem reduir i agafar color a la salsa i afegim el brou només si fa falta perquè espesseixi massa.

2. Els confits es col·loquen en una paella amb la pell cap avall per 10 min a foc mitjà. Donem la volta 3 o 4 min per l’altre costat i retirem.

3. Desglasem el contingut que ha quedat en la paella amb el vi (elimina algun greix si hi ha massa), integrant bé tots els sucs, quan redueixi l’alcohol agreguem a la salsa de taronja i reduïm un parell de minuts. Si vols pots passar aquesta salsa per la batedora o deixar amb la seva textura.

Write a comment